Bruiloft Show (prijs op aanvraag)

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! Wij hebben de perfecte bruiloft show voor jullie samengesteld! Sluit de mooiste dag van je leven af met een fantastisch feest, met onze bruiloft shows wordt het een feest waar nog lang over wordt nagepraat.

Wij hebben jarenlange ervaring met bruiloften en weten dan ook als geen ander dat het niet alleen om de dag zelf gaat. Vanaf het moment dat jullie bekend hebben gemaakt om te gaan trouwen zijn jullie bezig met de voorbereidingen. Hoe leuk is het om de voorpret voor de feestavond al maanden van te voren te laten beginnen.

Het wordt jullie feest, want voordat de bruiloft plaatst vind nemen we met jullie, in een persoonlijk gesprek, alle details van de bruiloft zorgvuldig door. Welke muziek jullie willen horen, of juist niet willen horen. Hebben jullie een openingsdans in gedachten. Stellen jullie verzoeknummers op prijs. Laat je vrienden, familie en kennissen meedenken hoe jullie de avond graag ingevuld zien worden. Muzikale voorkeuren welke u online via onze speciale pagina allemaal kunt invullen.

Dat is echter niet alles, u kunt namelijk de gehele feestavond weer herbeleven als u eenmaal terug bent van een huwelijksreis. Met de bruiloft shows van Svg Sound boekt u namelijk ook een professionele fotograaf welke uw feestavond met prachtige foto’s vastlegt.

Boek deze show